Florin Epe

Wonen op loopafstand van het centrum van Epe, het kan in Florin.

Het plan 

Op de hoek van Hoofdstraat en de Prinses Julianalaan in Epe ligt het oude kantoorgebouw van de Rabobank. Ooit een bruisende werkplek, tegenwoordig een leegstaand pand. Een uitgelezen locatie die vraagt om een nieuwe invulling. 

Stelt u zich eens voor, twee luxueuze en charmante appartementenvilla’s, op loopafstand van het centrum, grenzend aan het sfeervolle Loeffpark. Dát is Florin. 

 

Geschiedenis

De geschiedenis leert dat er vroeger op deze locatie prachtige, statige villa’s stonden. Die rijke historie is nog steeds zichtbaar in de villa’s die ook vandaag de dag nog in de directe omgeving te vinden zijn. Met deze wetenschap is de architect van Florin aan de slag gegaan. Op charmante en eigentijdse wijze wordt gebruik gemaakt van elegante, authentieke stijlelementen.

Twee gebouwen, een sfeervol thuis

Het gebouw van de oude Rabobank verdwijnt om plaats te maken voor twee appartementen villa’s met daartussen een terras. In één van de gebouwen komt een lounge voor de bewoners. Een gezellige ontmoetingsruimte waar altijd wel wat te doen en te beleven is.

florin
florin
florin
florin
florin
florin
florin